Sedinte personalizate

Nu te impaci cu parul tau? Intampini dificultati in a-ti construi o rutina? Nu stii sa-ti determini tipul de par si caracteristicile lui? Suntem aici sa te ajutam si sa iti oferim asistenta.

Sedintele se desfasoara online si costa 150 RON

Inainte

Dupa

MOMENTAN INDISPONIBIL

Inainte

Dupa

Daca nu esti multumita de modul in care decurge rutina parului tau si vrei sa reduci riscul esecurilor, inscrie-te acum la o sedinta de consultatie online, personalizata nevoilor tale! Experienta si tehnicile noastre se bazeaza pe mai multe metode de ingrijire a parului cret si nu numai! Sedinta include rutina formata din produse adaptate fiecarui buget, identificarea tipului de par si adaptarea tehnicilor potrivite parului tau. Consultanta se poate adresa si parului drept, scurt sau al copiilor!

Sfaturile oferite de noi nu sunt sfaturi medicale. In cazul unor probleme de sanatate te rugam sa te adresezi unui medic. Produsele recomandate de noi sunt testate dermatologic si nu contin sulfati, siliconi, uleiuri minerale, ceara sau alcooli care afecteaza negativ firul de par. Fiecare lista de ingrediente este analizata de noi, nu ne bazam pe marketingul folosit de producator.Folosirea lor nu va trata afectiuni medicale, dar ajuta la atenuarea sau chiar combaterea unor anumite probleme (matreata, caderea parului, scalp uscat sau cu tendinta de ingrasare), cu conditia ca acestea sa nu fie intretinute de afectiuni medicale ce necesita tratament medicamentos.