URMEZ METODA CURLY GIRL, DAR AM CĂLCAT STRÂMB. CE SĂ FAC?

Uneori se mai întâmplă să greşim. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la metoda CG sau că tot ce am făcut până acum s-a anulat.  Cum procedăm?

Ai folosit un produs care nu era CG approved, iată ce trebuie să faci ca să îţi repari greşeala. A nu se inţelege că putem folosi produse cu ingrediente nocive (siliconi, sulfati, ceară, uleiuri minerale, alcooli care usucă părul) si că totul se rezolvă cu remediile de mai jos. Dacă o vom face constant, înseamnă că am abandonat metoda, nu ne mai putem aştepta la rezultate, am renunţat la ideea de a avea un păr cu adevărat sănătos. Este vorba despre cazurile rare, când din neatenţie se mai produc accidente.

  • Foloseşte un ŞAMPON CU SULFAŢI dacă ai aplicat pe păr produse care conţin SILICONI, CEARĂ sau UEIURI MINERALE. De asemenea poţi să clăteşti părul cu apă cu OŢET DE MERE sau LĂMÂIE.
  • Foloseşte ŞAMPON FĂRĂ SULFAŢI dacă ai aplicat pe păr ULEIURI CARE SE POT ACUMULA PE FIRUL DE PĂR (ex. cocos, ricin, unt de Shea, etc).
  • Foloseşte ŞAMPON CU SULFAŢI şi o MASCĂ INTENS HIDRATANTĂ dacă VOPSEAUA aplicată pe păr AVEA SILICONI.
  • Foloseşte o MASCĂ INTENS HIDRATANTĂ dacă ai aplicat produse care conţin SULFAŢI, dacă ţi-ai făcut un TRATAMENT CU PROTEINE sau dacă ţi-ai colorat părul cu o VOPSEA FĂRĂ SILICONI.
  • Foloseşte BALSAM dacă ai aplicat un produs ce conţine ALCOOLI CARE USUCĂ PĂRUL.

Sursa foto: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *